Plafonds

Welke oplossing past bij uw situatie?

Slukom Afbouw levert en monteert complete plafondoplossingen, die afgestemd zijn op uw specifieke situatie en uw eisenpakket. U kunt hierbij denken aan; uitstraling, akoestiek, brandveiligheid, vormgeving, integratie verlichting en toegang tot ruimte boven het plafond.

Deze aspecten kunnen verwerkt worden in diverse plafondoplossingen:

  • Monolitische plafonds
  • Systeemplafonds
  • Houten plafonds
  • Brandwerende plafonds
  • Klimaatplafonds

Monolithische systeemplafonds
Een monolithisch plafond is een eigentijdse designoplossing, die zowel in klassieke als in moderne interieurs goed tot zijn recht komt. Belangrijke eigenschap van dit plafond is de naadloze afwerking en uitstekende geluidsabsorptie. Dit type plafond is in iedere gewenste kleur leverbaar.

Systeemplafonds – hard- en zachtminerale oplossingen
Hardminerale plafonds hebben een uiterst gunstige prijskwaliteit-verhouding en zorgen daarbij ook voor een goede overspraakreductie. Zachtminerale plafonds zorgen voor een perfecte akoestiek en zijn relatief licht van gewicht. De enorme keuze aan structuur- en kleurafwerking van de panelen maakt het mogelijk dat elke gewenste uitstraling gerealiseerd kan worden.

Houten (systeem)plafonds
Hout is een prachtig natuurproduct met een brede toepasbaarheid en een zeer warme uitstraling. Deze plafonds zijn leverbaar met een ruime keuze aan houtsoorten en verwerkingsmogelijkheden.

Brandwerende plafonds
Deze worden opgebouwd middels een metalen framewerk, dat wordt afgehangen aan de bouwkundige constructie. Door de juiste types gipsbeplating toe te passen kan een brandwerendheid gerealiseerd worden tot wel 90 minuten.

Klimaatplafonds
Klimaatplafonds garanderen een optimaal binnenklimaat voor elke ruimte. De ingebouwde techniek maakt het mogelijk om tochtvrij en geruisloos de koeling of verwarming van iedere ruimte te verzorgen. Dit bevordert de productiviteit van werknemers en draagt aantoonbaar bij aan een lager ziekteverzuim. De klimaatplafonds zijn onderhoudsarm, uiterst duurzaam en energiezuinig.

Door de intensieve samenwerking tussen Slukom Afbouw en haar leveranciers is het altijd mogelijk uw plafond op maat te realiseren.